Zabava

"Volim bogate, ali nisam materijalista” Kaja Ostojić poslala brutalnu poruku udvaračima

Pjevačica Kaja Ostojić kaže da ubuduće neće da bude u vezi ni sa jednim momkom koji nije bar deceniju mlađi od nje.

"Volim bogate, ali nisam materijalista” Kaja Ostojić poslala brutalnu poruku udvaračima
FOTO: KAYA_OSTOJIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kaja Ostojić kaže da se mnogo bolje slaže s mlađim nego sa starijim muškarcima i da neće više da pravi greške na tom polju.

– Mediji vole da pišu o mom ljubavnom životu, ali ne bih da detaljišem o tome s kim sam sada. Život je lijep… To da sam se samo prvi put udala iz ljubavi je glupost. Normalno da sam voljela svakog partnera s kojim sam bila ili stupila u bračne vode. Moj treći brak je bio da bih ostala u Belgiji da bismo mogli da živimo tamo zajedno. Nije nam bio ovako potreban papir, bilo nam je lijepo i bez papira i to je dokaz da nije bilo nikakve koristi posredi – rekla je pjevačica, pa dodala:

– Sadašnji dečko je iz Beograda i moram da kažem da mi je mnogo lakše kad sam s mlađim u vezi. Neću više da budem u vezi ni sa kim ko nije mlađi od mene jedno deset godina.

Ostojićeva tvrdi da nije materijalista, ali da voli da partner zarađuje više od nje ili makar isto, piše Republika.

Pročitajte još

– Volim muškarce koji su dominantni i imućni iako nikad nisam bila materijalista. Uvijek sam se trudila da sama obezbijedim sve, tako sam i vaspitana. To ne znači da treba da budem muško u vezi, već moj partner. On treba da zarađuje više od mene ili makar isto da bismo na tom polju mogli da se slažemo. Nije novac presudan, već ljubav, ali treba od nečega da se živi. Ima djevojaka koje samo novac jure, ja nisam takva. Jurim ljubav, a sve što usput steknemo zajedno može samo dobro da dođe. Ne bih imala problem ni da izdržavam momka ako bi bio u situaciji da zarađuje manje od mene, ali bih sigurno stalno sugerisala da nađe bolje plaćen posao i bude ambiciozniji – kaže Kaja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije