Sudbine

"VOLIO JE DRUGE VIŠE NEGO SEBE" Pjevačica otkrila detalje iz života Tome Zdravkovića

Zorica Marković Keva proslavila se u rijaliti programima Farma i Veliki brat, ali se prije nekoliko godina potpuno povukla iz javnosti.

Zorica Marković Keva
FOTO: IVAN RADULOVIĆ/RINGIER

Pred kamerama otkrila je mnoge detalje koje zanima javnost, a ono što nas je iznenadilo jesu anegdote koje je doživjela sa pokojnim Tomom Zdravkovićem.

Zanimalo nas je koliko je film Toma autentičan onome kakav je slavni pjevač bio, ima li istine u priči da je bio zaljubljen u Silvanu. Zorica je otkrila kako je Zdravković mnogima pokazao kako se voli svoja publika jer je zbog koncerta pobjegao iz bolnice.

Pročitajte još

– Poznavala sam ga, radili smo zajedno. Imala sam veliku čast i ludu sreću da pjevam prije njega, sjećam se bila je turneja Miss ljeta ‘86 kao Zorica Marković Zorma. Tamo mi je bilo umjetničko ime. Da li je bio zaljubljen u Silvanu to zaista ne znam. Mogu uvijek da ustanem kada spomenem njegovo ime. Bila mi je čast da popunim program prije njega, zaista. Svakako sa njegovim bratom Novicom sam se više družila, radili samo zajedno, bila sam kafanska pjevačica. Toma je bio boem, 90% oko Silvane je romansirao. Bio je široke ruke, niko pored njega nije mogao da plati piće. Što se tiče priče da je bio ženskaroš, ja ga iskreno ne znam kao takvog. Miss ljeta, toliko djevojaka prelijepih, ne sjećam se da je bilo koju pogledao. Više je volio druge, nego samog sebe – govorila je puna emocija Markovićeva, pa otkrila Tominu veliku tajnu:

– Koncert u Somboru, svi došli zbog njega. Organizatori čupaju kosu sa glave, šta će ako se ne pojavi. On je bio sve vrijeme u bolnici, na VMA, pogoršalo mu se zdravstveno stanje. Skupljaju se ljudi, on je glavna zvijezda. Pokojni Bata Avramov, nije mu dobro. Samo vidiš, Toma uzeo taksi, pobjegao iz bolnice i dolazi u Sombor. Pobjegao je da bi ispoštovao koncert i sve te ljude koji su došli da ga slušaju. To je živa istina, to malo nas zna – zaključila je Zorica, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu