Zabava

(FOTO) "Volio sam ga kao da mi je rođeni" Ramadanovski mu glumio u spotu, a sada je reper ISTETOVIRAO LIK DŽEJA

Legendarni pjevač Džej Ramadanovski bio je izuzetno poštovan i voljen među narodom, a ista situacija bila je i u krugu njegovih kolega.

(FOTO) "Volio sam ga kao da mi je rođeni" Ramadanovski mu glumio u spotu, a sada je reper ISTETOVIRAO LIK DŽEJA
FOTO: IAMVUKMOB/INSTAGRAM/SCREENSHOT

O tome koliko su ga poštovali oni koji su se bavili istim poslom kao i on govori činjenica da je reper Vuk Mob čak istetovirao pjevačev lik.

Uz Džejev lik reper je dodao i stihove „Vetrovi me lome, ja teram po svome“, a jednom prilikom je ispričao zbog čega se odlučio na ovaj potez.

– Imam istetoviran Džejev lik, njega sam mnogo volio i bio mi je izuzetno drag. To je možda jedini pjevač sa estrade koga sam volio kao da mi je rođeni, a da me pitaš zašto, ne znam. Volio sam njegovu muziku i moj pokojni otac je takođe volio njegovu muziku tako da mislim da je to nekako sve vezano jedno s drugim – objasnio je reper za Grand.

Tetovaža Džaja Ramadanovskog
FOTO: IAMVUKMOB/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Džejeva smrt je veoma dotukla repera Vuka Moba koji se tada potresnim riječima oprostio do legende.

Dobri moj, za mene si ti živ dok sam ja živ! Kako pjesmom, tako i duhom, a eto i sada slikom koja će uvijek biti uz mene! Vrijeme sve briše, a ti ćeš živjeti vječno, legendo – poručio je reper.

Vuk Mob je svojevremeno snimio pjesmu pod nazivom “Slavija”, a u spotu iste pojavio se i legendarni pjevač.

Snimanje se odigralo u kafani gdje su se Džej i Vuk odlično provodili, a reper se pohvalio da mu je čast što je upravo Džej pristao na saradnju, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije