Hronika

Voz im prošao tik ispred auta: Na putnom prelazu u Banjaluci djevojke prošle kroz crveno, pa završile između polubranika i pruge (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se zastrašujući snimak iz BiH.

Žena stoji pored auta na putu
FOTO: CRNAHRONIKABIH/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, na njemu se vidi kako su dvije ženske osobe za dlaku izbjegle tragediju, kada su automobilom prošle kroz crveno na pružnom prelazu, a poslije samo nekoliko sekundi prošao je voz “tik” ispred njihovog branika.

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu “crnahronikabih”, na pružnom prelazu “Incel 1” u Banjaluci, dvije ženske osobe koje su se nalazile u automobilu marke “audi”, prošle su ispod rampe, ne poštujući svjetlosnu drumsku signalizaciju i ušle u prostor između polubranika i pruge.

Nakon nekoliko sekundi, ženska osoba koja je sjedala na suvozačevom mjestu izašla je iz automobila, pa je nastavila da komunicira sa vozačem kroz otvoreni prozor. Potom je i ženska osoba koja je sjedala za volanom izašla iz vozila, svega minut su razgovarale, a kada je voz prošao vratile su se u vozilo i nastavile dalje svoj put.

Pročitajte još

Ispod jezivog snimka stvorila se lavina komentara korisnika ove društvene mreže, koji su osudili ovaj visokorizični čin, a ovo su samo neki od njih:

“Imale više sreće nego pameti”, “Doživotno im treba oduzeti vozačku”, piše Crna Hronika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije