Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“VRATIO SAM SE ‘NAORUŽAN'” Stanivuković predlaže nove zakone, spreman da se bori za bezbjednost

Politika
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Policija je čitav dan oko moje kuće, moji su mi rekli da su tu zbog bezbjednosti, ali sam se ipak, zbog sigurnosti, obezbijedio sa ljudima kojima stvarno vjerujem, rekao je narodni poslanik PDP Draško Stanivuković, koji se danas vratio u Banjaluku.

Stanivuković je za Srpskainfo rekao da se vraća “naoružan” novim zakonima i idejama, te da je pripremio niz planova i aktivnosti koje će sprovesti u narednom periodu.

– Bila je ovo radna posjeta, razgovaro sam sa mnogim ljudima, a u narednim danima ću objavljivati i fotografije o kakvim se ljudima radi. Ovdje se situacija mora popraviti i ja ću dati sve od sebe da ova borba uspije. Imam planove za napredak, a upoznao sam ljude sa problemima u Republici Srpskoj, kako na evropskom, tako i na svjetskom nivou – rekao je Stanivuković, dodajući da će se događajima u Banjaluci baviti i svjetske organizacije.

Dodaje da oni koji ne podrži ove planove i ideje ne želi dobro svom narodu, jer su oni u interesu svih građana.

Kako nezvanično saznajemo, mladi poslanik već od sutra planira niz sastanaka sa ambasadorima sa kojim će razgovarati o svim problemima i aferama koje potresaju kako Banjaluku, tako i cijelu Republiku Srpsku.

Kako saznajemo, Stanivuković je spremio i pet novih zakona koje će predložiti Narodnoj skupštini Republike Srpske, a jedan od njih tiče se toga kako unaprijediti bezbjednost svih građana.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO