Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

VRIJEME JE ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT Emina Jahović se uselila u vilu turskog milionera

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Emina Jahović uživa u ljubavi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, a prema informacijama koje su se pojavile u javnosti oni su otpočeli i zajednički život.

Kako se navodi, kada su odlučili da prestanu da se kriju Emina je počela sve više vremena da provodi u Sadetinovoj vili.

– Tako je počela malo-pomalo da prenosi svoje stvari u njegovu vilu. Budući da često boravi kod njega, on joj je predložio da donese neophodne stvari kako bi joj bilo lakše – rekao je izvor za Alo.

Pjevačica u prvi mah nije to željla učiniti.

– Pristala je na kraju da donese sitnice, poput četkice za zube, pidžamu, trenerku, šminku… Međutim, jednog dana je došla sa koferom jer je shvatila da kod Sadetina mora imati više stvari – dodao je pomenuti izvor.

Najveći problem kod Emine stvaralo je to kako će svoje sinove Jamana i Javuza upoznati sa Sadetinom.

– Emina je odvela sinove Javuza i Jamana u park, u kojem im se pridružio Sadetin sa svojom kucom. Ona je bila veoma uplašena zbog njihovog prvog susreta, ali na kraju je sve bilo bolje nego što je očekivala. Kada su probili led i kada je shvatila da sa njima neće biti problema, vidjeli su se još nekoliko puta. Čak je vodila djecu i kod njega u kuću. Sadetin ih je ugostio kao pravi domaćin, pa je i večeru spremio – otkrio je izvor.

Ni pjevačica ni njen izabranik se nisu oglašavali po ovom pitanju, a nedavno se spekulisalo da su čak počeli da spremaju i svadbu. Da li u svemu tome ima istine, ostaje da se vidi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO