Zabava

"VRIŠTALA JE, SVA SE TRESLA" Karleušina komšinica svjedočila incidentu sa Tošićem, fudbaler poručio da pjevačicu nije ni pipnuo

Jelena Karleuša prijavila je u subotu u ranim jutarnjim časovima supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagovala i policija.

Jelena Karleuša, Duško Tošić 5
FOTO: GORAN SRDANOV/RINGIER

Nekoliko sati od nemilog događaja, iza zidina kuće čuo se samo lavež brojnih udomljenih Jeleninih pasa.

Komšinica je za novinare Kurira ispričala čemu je svjedočila.

– Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovdje je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u cijeloj ulici, bilo je strašno. Govorila je: “Pusti ga, pijan si, ubićeš ga!” Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide napolje. Poslije nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vrijeme. Jelena je bila uplakana, tresla se… Videlo se da je doživjela težak šok. Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je djelovao sav zbunjen, poslije je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više porodičnog nasilja. Strašno – poručila je komšinica koja je zamolila da joj se ne otkriva identitet jer ne želi probleme u komšiluku.

Pročitajte još

Podsjetimo, Jelena je juče oko 5.15 ujutru pozvala policiju, koja je, po prijavi, odmah izašla na teren, gdje je zatekla Jelenu s prijateljem N. J. Oni su ispričali da je Tošić došao u porodičnu kuću na Dedinju, od koje ima ključ, a kako su naveli, bio je i pod vidnim dejstvom alkohola. Navodno, on je prijatelja svoje supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i telu. Jelena nema vidne povrede po tijelu, dok je njen prijatelj završio sa ogrebotinama u predelu brade i vrata.

Po dovođenju u policijsku stanicu, alko-testom je utvrđeno da je bivši fudbaler imao 0,8 promila alkohola u krvi, a njemu je zabranjeno prilaženje i kontaktiranje sa suprugom.

Kako piše Kurir Duško Tošić je na društvenim mrežama iznio svoju stranu priče.

FOTO: INSTAGRAM/SCEENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCEENSHOT

Naime, na pitanje jednog od pratioca da li je stvarno Jelenu udario i vukao za kosu, uslijedio je odgovor.

– – Ne, naravno da je nisam ni pipnuo.. Namjestila je sve – napisao je Tošić, prenosi Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu