Zabava

"Vujadin već drži predavanja o momcima" Mirka Vasiljević ne krije kako vaspitava djecu sa mužem fudbalerom

Glumica Mirka Vasiljević pored glume bavi se i privatnim biznisom. Ova majka četvoro djece, uspešna je na svim poljima, a kako organizuje svoje vrijeme i sve postiže, pričala je u više navrata.

Mirka Vasiljević
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Započela sam novi biznis.. To je nešto čega još uvijek nema na našim prostorima. U pitanju su zdrave torte pune vitamina… Dakle, od početka do kraja su te torte napravljene od voća. Djeca najbolje reaguju na njih. Bukvalno raščerupaju sve to i čak i kada ostane nešto od toga možete da napravite cijeđeni sok. To možda izgleda jednostavno, ali nije. Potrebno je dosta truda i rada sve to oblikovati i napraviti u formi torte. Najbitnije je da time usrećujem ljude i na taj način im izmamljujem osmijeh – rekla je Mirka.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
FOTO: MILOŠ IVETIĆ/USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Ona je zatim progovorila i o porodici, djeci i suprugu Vujadinu, pa otkrila kako uspijeva da bude dobra majka.

Ja se trudim da budem najbolja verzija sebe. Nije tako jednostavno biti majka. Morate imati oči i na leđima. Djetetu treba biti i prijatelj, ne samo roditelj. Veliki je izazov biti danas roditelj – kaže ona.

Pročitajte još

Glumica je otkrila kako Vujadin već priča sa kćerkama o momcima.

– Vujadin već počinje da priča kćerkama šta smiju, a šta ne! Već im drži predavanja o momcima! Starija ga gleda i mislim da već razmišlja u sebi: ”Ma ja ću raditi onako kako ja želim”! Šalim se malo, ali generalno, kada kažemo “ne”, to znači ne, moraju da nas slušaju… Oboje smo policajci u kući – rekla je Mirka u emisiji “Premijera Vikend Specijal”, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu