Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“VUKLI SU NJEGOVO TIJELO PO PUTU” Strašni detalji nesreće u kojoj su IZGUBLJENA DVA ŽIVOTA

Hronika
Autor:

Foto: Facebook

U stravičnoj nesreći koja se dogodila 18. januara u Čanicima kod Tuzle poginuli su mladići Ildahid Malkić i Irmel Arnautović, dok je Anel Arnautović teško povrijeđen. Sva trojica mladića su iz Tinje.

Kako je tada objavljeno Ildahid Malkić je bio za volanom “mercedesa” koji se sudario s autobusom u 2.50, dok je Irmel Arnautović bio na mjestu suvozača. Navodno su Anel Arnautović i 16-godišnji E. A. sjedili na zadnjem sjedištu.

Međutim, porodica poginulog Ildahida Malkića tvrdi da on nije upravljao vozilom, nego maloljetni E. A.(identitet poznat redakciji). Prema njihovim informacijama, 16-godišnjak je navodno u policiji potvrdio da je te kobne noći vozio “mercedes”.

– Prema svim informacijama koje smo mi dobili, sumnjamo da je jedan od ove dvojice koji su preživjeli vozio (Anel Arnautović i E. A. op. a.). Oni su svi rođaci. Njihov rođak, Nadan Arnautović, koji je svirao na mjestu gdje su oni tu noć bili, nama se nije ni javio, a on je prvi došao na mjesto nesreće, jer je išao iza njih – rekli su iz porodice Ildahida Malkića za Avaz.

Oni navode i kako nijedno tijelo nije bilo u automobilu, te da je prema povredama koje je zadobio, Ildahid najvjerovatnije sjedio pozadi.

– Mi sumnjamo, tako nam pričaju ovdje komšije, jer nama nije ni do čega, da su oni tijelo našeg Ildahida vukli kako bi namjestili da je on vozio. Maloljetnik je pobjegao s lica mjesta i tek sutradan se javio policiji i potpisao izjavu da je on vozio. Koliko dana je prošlo od nesreće, mi još čekamo izvještaj iz policije. Njihove porodice su stalno u policiji, nešto nije u redu – poručili su iz ožalošćene porodice Malkić.

Oni su istakli i kako je Ildahid bio sportista i uzoran mladić te da nikada nije pio alkohol.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO