Politika

Vukota Govedarica isključio Obrena Petrovića iz SDS

Lider SDS Vukota Govedarica isključio je iz stranke Obrena Petrovića, dosadašnjeg predsjednika Gradskog odbora SDS u Doboju.

Vukota Govedarica isključio Obrena Petrovića iz SDS
FOTO: RAS SRBIJA

-S obzirom na stavove, iznesene u javnosti, a koji nisu u skladu sa zvaničnom politikom Srpske demokratske stranke, Obren Petrović više nije član SDS-a zbog čega je danas izbrisan iz članstva Srpske demokratske stranke rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

Kako je saopšteno iz SDS, Govedarica je pozvao odgovorne i poštene članove i simpatizere SDS-a u Doboju da se što prije organizuju i sačuvaju stranku od mešetara i trgovaca.

-SDS u Doboju ne smije da izgubi na težini i treba da se vrati onoj politici i putu koji je vodio pokojni Branislav Garić. Zajedno ćemo prebroditi i ove teške dane tako što nećemo dozvoliti da nas neodgovorni pojedinci jeftino prodaju i izručuju onima koji hoće da SDS nestane – poručio je predsjednik SDS-a.

Istakao je da će se organi stranke uskoro izjasniti o svim otvorenim pitanjima i da će SDS iz ovoga izaći zajedno, čvršći i jači, bez obzira na odlazak pojedinaca kojima očito i nije bilo mjesto u SDS-u.

-SDS, baš kao i Republika Srpska, mora se očistiti od korumpiranih pojedinaca čiji je jedini interes da što više gomilaju lično bogastvo i to sve pod plaštom zaštite Republike Srpske i srpskog naroda“ – zaključio je Govedarica.

Prihvati notifikacije