Banjaluka

Za najmlađe planirani brojni sadržaji: Glavna gradska saobraćajnica i ovog vikenda pješačka zona

Tokom predstojećeg vikenda u novoformiranoj pješačkoj zoni u centru grada sugrađane očekuje raznovrstan sportski program, saopšteno je iz Gradske uprave.

Za najmlađe planirani brojni sadržaji: Glavna gradska saobraćajnica i ovog vikenda pješačka zona
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Naime, dio glavne ulice u centru grada od 18 časova u subotu 24. jula, pa do 5.30 u ponedjeljak 26. jula biće zatvoren za automobile, odnosno biće pretvorena u pješačku zonu u kojoj će moći slobodno da se kreću pješaci i igraju mališani.

Za subotu, 24. jul, sa početkom u 19.15 časova najavljena je škola rolanja u organizaciji Škole sporta “Kasper“, dok su od 20.00 časova planirani prezentacija i pokazni treninzi Bokserskog kluba „Slavija“, Omladinskog stonoteniskog kluba „Spin“ i Karate kluba „Energija“.

– Za nedjelju, 25. jul predviđen je pokazni trening i utakmica Omladinskog fudbalskog kluba „Spartak 2013“ ,od 19.00 časova, dok će u terminu od 18.00 do 20.00 časova biti organizovan badminton na otvorenom „Airbadminton“. Takođe, bogat program planiran je sve do kraja avgusta, a u tom periodu biće organizovane ulične trke, biciklijade, različiti sportovi, ali i sadržaj zabavnog karaktera – precizirali su u Gradskoj upravi.

Javni prevoz

Za vrijeme obustave saobraćaja u centralnoj gradskoj ulici, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Ulice Marije Bursać do Ulice Vuka Karadžića, izvršiće se preusmjeravanje autobusa iz smjera juga u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom, a iz smjera sjevera u ulice Vuka Karadžića, Vidovdanska, Kninska, Bulevar cara Dušana i dalje postojećom trasom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije