Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZA NJIH MJERE NE VAŽE Ove javne ličnosti su prekršile zakon, neke su bježale od policije

Zabava
Autor:

Foto: Christian Bruna/EPA

Poznate ličnosti uprkos svemu ne poštoju naređenja države!

U Srbiji je zbog korona virusa uvedeno vanredno stanje, policijski čas, kao i zabrana okupljanja, a u šetnju ne može da se ide u grupama, najviše po dvoje kako bi se spriječilo širenje virusa i smanjio broj inficiranih i umrlih.

Međutim, i pored apela ljekara, kao i nadležnih organa Vlade Srbije, javne ličnosti odlučile su da krše pravila i ponašaju se bahato.

Iako bi oni trebali da budu uzor građanima, oni su odlučili da to ne bude tako.

Među prvima koji je prekršio izolaciju pošto je stigao iz Španije, žarišta korona virusa, bio je fudbaler Luka Jović i dobio je krivičnu prijavu. On je stigao u Srbiju, kako bi bio sa trudnom djevojkom Sofijom Milošević i umjesto da bude u svom stanu na Vračaru, on se šetao gradom.

Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Pjevač Darko Lazić odlučio je da prekrši policijski čaš prošle subote kada se vozao po Bogatiću i to bez obavezne dozvole. On je priveden, a nakon što je saslušan, morao da je plati kaznu od 150.000 dianra.

Rijaliti učesnica Dina Galorini takođe je prekršila policijski čas kada se vozila kolima po Mirijevskom bulevaru. Ona je čak pokušala da pobjegne policiji, čak se i sakrila u grmlju. Urađen joj je alko-test i ustanovljeno navodno 1,9 promila alkohola u krvi. Odvedena je na trežnjenje i protiv nje je podignuta prijava zbog kršenja policijskog časa i kršenja zakona.

Posljednji koji su prekršli policijski čas su pevač Radiša Trajković Đani, njegova supruga Slađa, kao i sin Miliš i snaja Nina. Oni su sve vrijeme sjedili u kafiću hotela. Određen im je zadržavanje od 48 sati, sem pjevačevoj snaji, koja je puštena da se brani sa slobode jer je trudna.

U istom hotelu je, priveden je i pjevač Mitar Mirić zbog nepoštovanja zdravstvenih propisa.

U hotelu gdje su privedeni pjevač Đani sa porodicom i Mitar Mirić, priveden je i fudbaler Partizana Aleksandar Prijović.

Podsjetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dvadeset osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO