Zabava

"Za parfem ili 50 evra" Lea Kiš o PROSTITUCIJI među voditeljkama

Voditeljka Jovana Jeremić u par navrata rekla je javno da će otkriti koje njene koleginice se bave prostitucijom, te kojima je voditeljski posao samo paravan. A, sada je njena starija koleginica Lea Kiš dala svoje mišljenje na ovu temu.

"Za parfem ili 50 evra" Lea Kiš o PROSTITUCIJI među voditeljkama
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

  Naravno da mi smeta ta pojava. Erozija našeg posla je počela odavno. Pogotovo novinara koji se bave estradom. Postojali su PR-ovi pjevača, pa novinari, gubili su kredibilitet, pa im je bilo bitnije da ih za 50 evra ili parfem, koje su im te takozvane zvijezde davale, promovišu nego da vode računa o svojim emisijama – rekla je ona za Svet.

– Onaj ko je uspio da se održi, uspio je da se ogradi od svega. Šta reći kada su sada rijaliti zvijezde voditeljke i kada se selekcija pravi po drugim pravilima – nastavila je voditeljka za pomenuti medij.

Pročitajte još

– Mi koji smo završili fakultet i ja koja sam sticajem okolnosti magistrirala i doktorirala gledamo sa iznenađenjem, i komentarom: ‘O, Bože, dokle je došla televizija’. Ali stvari će se u budućnosti vratiti u normal – istakla je Lea dalje.

– Informativni program je za ženu veoma naporan, posebno ako ima porodicu. Postaneš opsjednut, boriš se sa vjetrenjačama i shvatiš sav besmisao toga. Drago mi je što sam rano prošla sve te faze – naglasila je voditeljka.

– Ja sam sebi priuštila da zovem goste koji mi prijaju, da mi pjevaju pjesme koje volim i da mi u goste dođu političari koji mi se sviđaju, a kroz moju emisiju su prošli i bivši predsjednici, a i sadašnji. Shvatiš da sve to možeš da imaš na tacni, na drugačiji način – zaključila je Lea.