Sudbine

(VIDEO, FOTO) "Za sina se udala, a onda smuvala mog unuka" Maja varala muža dok je bio u zatvoru, ovo je šokantna ispovijest njenog svekra

Svojevremeno je u emisiji "DNK" otkrivena šokantna istina, kada je Marijan iz Leskovca želio da ustanovi da li je otac dječaka kog viđa samo prvog u mjesecu.

Šokantna ispovijest Marijana
FOTO: PAPARAZZO LOV // DNK // BRAK NA NEVIĐENO / YOUTUBE

Marijan je na samom početku ispričao da sumnja da je dijete njegovo, pošto su mu, kako tvrdi, ljekari ranije rekli da ne može da ima djecu, te da je živio sa preko 20 žena i da nijedna nije ostala trudna.

– Ja sam 90 odsto siguran da dijete nije moje. Prije nje sam bio sa hiljadama žena, ženio sam se 20 puta, živjele su sa mnom nijedna nije zatrudnila. Sa Majom sam bio 4 i po godine, za 15 minuta je ostala trudna za mene je to nemoguće. Ja više nemam sa njom kontakt, jer se udala za čovjeka koji me provocira. Dok sam bio u zatvoru ona je dovodila čovjeka sa kojim sad živi u moju kuću, sve je to znao moj otac. Nije smio da mi kaže da ne bi pobjegao iz zatvora i napravio problem. Sve ukupno sam bio 8 godina u zatvoru, dok sam bio sa Majom bio sam otprilike 3 godine u zatvoru – ispričao je Marijan u emisiji “DNK”.

Pročitajte još

Ovom prilikom on je otkrio da se sa bivšom suprugom Majom upoznao dok je ležao u bolnici gdje je ona bila u posjeti tadašnjem suprugu. Kako je ispričao kasnije je lažima pokušala da ga posvađa s roditeljima, a onda je uslijedila šok priča njegovog oca.

– Bila je dobra, poštovala nas je voljeli smo je, ali je lagala. Trebalo je da razmisli o nekim stvarima dok je on bio u zatvoru. Vidite ovog dečka na slici to mi je unuk. Kada je moj sin Marijan doveo jednu djevojku bila je narkomanka on je izbacio, moj rođeni unuk je oženio, a onda je bio sa Majom. Nisu trenutno zajedno, ali su bili. Kada sam se vratio iz ribolova, zatekli smo u sandučetu slike mog unuka i Maje. Marijan je u to vrijeme bio u zatvoru i bili smo šokirani – ispričao je Marijanov otac, poručio da unuka ne želi da vidi više.

Naša snaja Maja je terala inat nama, da napravi ubistvo između Marijana i mog unuka. Maja je od njega starija 10, 11 godina. Unuk je Maju upoznao sa njenim sadašnjim momkom od kog je kupio kola. Rekla nam je da joj se udvarao i naš kum, htjela je sa svima da nas posvađa. Mi smo nju voljeli više nego Sunce, nikada joj ništa nismo uradili – dodao je Marijanov otac.

Udala se za sina, pa smuvala unuka
FOTO: PAPARAZZO LOV // DNK // BRAK NA NEVIĐENO / YOUTUB

– Spremni smo bili da njoj i djetetu sve ostavimo. Mi smo nju toliko voljeli te 4 i po godine da nismo mogli da primijetimo šta nam je sve radila. Pričala nam je i da je bolesna, uhvatila sam je u sitnoj laži, na sitnicu – dodala je Marijanova majka, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije