Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ZA STARE DANE I LIJEPE TRENUTKE” Gagiju bivša OVIM RIJEČIMA čestitala Bajram

Zabava
Autor:

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

Milena Mikić navodno je denseru Gagiju Đoganiju poslala čestitku na rijaliti adresu i čestitala mu Bajram, zahvaljujući mu se što je “demantovao svaku laž o njj i pokazao iskrenost i poštovanje prema nekome ko je samo bivša”. Fotografija čestitke sa njenim imenom na kraju već uveliko kruži internetom, te se tako vjeruje da je to upravo ona, i posle svega što su njih dvoje kao par prošli.

– Budi zdrav, pun ljubavi, osmijeha i pleši najviše, igraj… Budi ti gdje si najbolji. Hvala ti što si demantovao svaku laž o meni i što si pokazao iskrenost i poštovanje o nekom ko je samo bivša. Izdrži do kraja… Šaljem ti za stare dane i lijepe trenutke – samo je dio onoga što mu je ona poručila.

Podsjećanja radi, nakon braka sa Anabelom, Gagi je 2012. godine uplovio u vezu sa Milenom Mikić. Sa njom je bio dvije godine u vezi, koja se završila skandalom.

– Te noći došao je s djevojčicom od 19 godina. Već s vrata vidjela sam da su oboje drogirani. Pitala sam ga: “Gagi, koga si to doveo u kuću?” Tu je nastao haos. Krenuo je s vrijeđanjem i batinama. Vukao me je za kosu i udarao pjesnicama u glavu. Dok me je on muški udarao, ta djevojka je stajala i gledala. Uspjela sam da pobjegnem u kupatilo i, sva sreća, mobilni sam imala u džepu. Pozvala sam policiju. Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smijem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspjela da pobjegnem- ispričala je Milena prije nekoliko godina.

– Digao sam ruku na nju, ali to nije baš tako kao što je ona prikazala u medijima. Mi se više ne volimo i između nas ništa ne postoji. Policija mi je rekla da samo sudskim putem mogu da je izbacim iz stana. Ona me je isprovocirala i podigao sam ruku na nju. Milena me je gušila u krevetu, imam ožiljke po vratu i mogao sam i ja nju da prijavi – rekao je tada Gagi, piše Expresstabloid.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO