Zabava

Zadatak im je da Maju Marinković izbace iz takta: Evo koji igrači uz ogroman honorar ulaze u "Zadrugu 6"

Iako se najveći broj zadrugara već uselio na imanje, oni najopasniji igrači, još nisu ušli! Ulaze dva igrača koja će ozbiljno pomrsiti konce u rijalitiju.

Zadatak im je da Maju Marinković izbace iz takta: Evo koji igrači uz ogroman honorar ulaze u "Zadrugu 6"
FOTO: GORAN SRDANOV/RINGIER

Osim Miljane Kulić, čiji se ulazak očekuje i najavljen je za kasnije, ugovor za učešće u šestoj sezoni potpisali su najkontroverzniji učesnici rijalitija, Marko Janjušević Janjuš i Filip Car.

Oni će za vrtoglavi honorar koji su dogovorili morati da urade dosta toga, a prije svega da zagorčaju boravak u kući djevojci sa kojom su obojica bili u emotivnoj vezi, Maji Marinković.

– Janjuš kao najveća Majina ljubav će imati zadatak da je emotivno pomjeri, da se vrzma oko nje i ponovo pokuša da je osvoji, te da je odvoji od Uroša Certića s kojim samo što nije ušla u vezu. S druge strane, Car će pokušati da je izbaci iz takta, te da sve učini kako bi je diskvalifikovao iz rijalitija – ispričao je izvor za Rijaliti plus.

Kako je još rekao, obojica su prihvatili ovu ponudu bez razmišljanja jer, osim što će se novčano okoristiti, moći će da joj se osvete za sve što im je učinila u prošlosti.

Pročitajte još

– Maja je Janjuša razvela, a ta veza nije ga koštala samo braka već i reputacije i honorara, ali ga je i emotivno razorila jer ju je volio. Sa druge strane, Cara je fizički povredila više puta, često je tim scenama svjedočila i policija, tako da je i on više nego raspoložen za poravnanje računa sa starletom – ispričao je dobro obavešteni izvor.

Prema informacijama, njihov se ulazak očekuje do Nove godine, a do tada bi Majina veza sa Ćertićem trebalo da se razbukta, čime će i njihov boravak biti zanimljiviji.

Car i Janjuš će ovim ugovorom profitirati najviše dosad jer su se, osim što će imati nimalo lak zadatak, obojica već izgradili kao učesnici ovog TV formata čime im je cena vrtoglavo skočila. Postavili su i neke svoje uslove, koje je produkcija prihvatila, saznaje Alo.

Prihvati notifikacije