Hronika

Zadobila opekotine lica, vrata i ekstremiteta: Starica povrijeđena u eksploziji plina VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Zdravstveno stanje starice Milke Gajić Ilić (83) teško povrijeđene u eksploziji plina kod Šamca je stabilno i nalazi se van životne opasnosti, potvrdili su u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Zadobila opekotine lica, vrata i ekstremiteta: Starica povrijeđena u eksploziji plina VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI
FOTO: PU BIJELJINA

Sanitetskim vozilom Doma zdravlja Šamac danas u 9.04 u Urgentni centar UKC RS dovezena je pacijentkinja M.G.I. (1938).Pacijentkinja je hospitalizovana u Klinici za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju.

Prema riječima ljekara u ovoj Klinici dr Gorana Vukadinovića, pacijentkinja je primljena sa opekotinama po lica, vratu, gornjim i donjim ekstremitetima- naveli su iz UKC RS.

Pročitajte još

Dodaju kako je starica terapijski zbrinuta i dijagnostički obrađena i ostaje na daljem praćenju i liječenju u UKC RS.

FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

– Njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno, van je životne opasnosti, a sve dalje prognoze su preuranjene – zaključili su iz UKC.

Nesrećna starica povrijeđena je jutros oko 7.20, nakon što je došlo do eksplozije plina u pomoćnom objektu u mjestu Hasići kod Šamca.

Srpskainfo saznaje da je do eksplozije došlo nakon što je u prostoriji ispunjenoj plinom starica upalila svjetlo.

– Po zaprimljenoj prijavi odmah su postupili policijski službenici koji su izašli na lice mjesta. Utvrđeno je da je u domaćinstu M.G.I. iz mjesta Hasići usljed neispravne instalacije došlo do curenja plina i njegove akumulacije u zatvorenoj prostoriji usljed čega je oštećena zadobila tjelesne povrede – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

O događaju je obavješten i postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju. U toku je vršenje uviđaja od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina.

Prihvati notifikacije