Gradovi

ZADOVOLJAN FORMIRANJEM SKUPŠTINSKE VEĆINE U DERVENTI Borenović poručio da treba mijenjati Izborni zakon

Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović, izjavio je da je neophodno mijenjati Izborni zakon, te izrazio zadovoljstvo što je opozicija u ovoj opštini preuzela skupštinsku većinu.

ZADOVOLJAN FORMIRANJEM SKUPŠTINSKE VEĆINE U DERVENTI Borenović poručio da treba mijenjati Izborni zakon
FOTO: PDP

Borenović je ovo izjavio nakon što je zajedno sa potpredsjednikom i članom Predsjedništva PDP Jelenom Trivić i Mirom Pekić, posjetio Opštinski odbor PDP Derventa, gdje je razgovarao sa rukovodstvom odbora i novoizabranim odbornicima u Skupštini opštine Sanjom Dimitrić, Mirkom Petrićem i Duškom Vujičićem.

– Opštinski odbor u Derventi u kontinuitetu bilježi dobre izborne rezultate. Vjerujem da će nova skupštinska većina u kojoj djeluje PDP, predlagati dobra rješenja za građane Dervente i biti ozbiljan korektiv radu načelnika – istakao je Borenović.

FOTO: PDP
FOTO: PDP

Borenović je izrazio uvjerenje da je samo izbornim inženjeringom i glasovima putem pošte pobijedio trenutni načelnik, da je istinska volja građana bila da prvi čovjek Dervente bude zajednički kandidat SDS-PDP Vlado Kovačević, te da je i to jedan od pokazatelja da je neophodno mijenjati Izborni zakon.

Milan Đukić, predsjednik OO PDP Derventa, izrazio je zahvalnost rukovodstvu partije na nesebičnoj podršci tokom predizborne kampanje i kasnije, te rekao da će se PDP tokom mandata držati zacrtanog programa i principa partije.

Podsjećamo da je na Konstitutivnoj sjednici novog saziva Skupštine opštine Derventa odražnoj sredinom januara, Srpska demoksratska stranka sa svojih 6 odbornika formirala skupštinsku većinu u kojoj djeluje i PDP.

Prihvati notifikacije