Hronika

Zahtjev Marka Mesara odbijen: Tražio izuzeće svih tužilaca u državi

Zahtjev za izuzeće svih tužilaca u državi, koji su podnijeli branioci Marka Miljkovića optuženog da je sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu kojoj se sudi za sedam ubistava, odbijen je i suđenje bi trebalo da bude nastavljeno sutra pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Zahtjev Marka Mesara odbijen: Tražio izuzeće svih tužilaca u državi
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Podsjetimo, suđenje je 10. novembra odloženo jer je prije nastavka svjedočenja svjedoka-okrivljenog Srđana Lalića, advokat Vladimir Petrović zatražio izuezteće zamenika specijalnog tužioca koji postupaju u predmetu, Tužioca za organizovani kriminal, zatim Republičkog tužioca kao i Višeg javnog tužioca u Beograu.

Zbog ovog zahtjeva, suđenje je toga dana moralo da bude odloženo, kako bi se o njemu odlučilo.

Pročitajte još

Prije zahtjeva za izuzeće, Lalić je podsjetimo, dva dana detaljno govorio o ubistvima koja su obuhvaćena optužnicom, ali i onima koja se i dalje vode kao neriješena.

– S obzirom na to da je zahtjev Marka Miljkovića i njegovih branilaca odbijen, svjedočenje bi sutra trebalo da nastavi Lalić. Pošto završi sa slobodnim izlaganjem, pitanja će moći da mu postave članovi sudskog veća, zamjenici tužioca, advokati kao i sami optuženi – objašnjava sagovornik Kurira.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije