Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZAJEDNO U POSLU I LJUBAVI Jelena i Žika pokušali su sve da se ostvare kao roditelji, a ovo kažu o usvajanju

Zabava
Autor:

Foto: TV Pink/screenshot Youtube

Poznati dvojac Jelena i Žika Živanović već punih 29 godina poslovno sarađuju dok su nešto više od decenije u braku.

Iako je grupa ” Zana” doživjela mnogobrojne promjene jedna od većih je bila kada su tada pjevačica Jelena Galonić i Žika Živanović priznali da su u vezi, a ubrzo nakon toga tu vezu i ozvaničili.

Iako nisu medijski eksponirani posvetili su se autorskom radu, pa su zaslužni za veliki broj hitova, ali se u današnje muzičke trendove apsolutno ne uklapaju pogotovo što su simbol pop muzike koja gotovo da je iščezla.

Nakon više od decenije braka i dalje je neizostavno pitanje o roditeljstvu dok Jelena to komentariše:

– Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari, i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voljeti dijete, ali voljeti svoje dijete ne znam šta znači jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali, prenosi Blic.

Iako se pričalo da će bračni par Živanović uskoro usvojiti dijete, Jelena kaže da sa partnerom nije planirala skoro usvajanje, kao i da je taj proces u Srbiji vrlo mučan.

Ljubavna priča Jelene i Žike počela je davno, dok su bili samo kolege u bendu. Jelena kaže da su od početka veze pravili kompromise.

– Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili. Sve ono što nam se ne sviđa kod onog drugog uspjeli smo da akumuliramo i da živimo sa tim. To je glavni uspjeh opstanka dvoje ljudi – ispričala je tada Jelena.

Žika iz prvog braka ima dvije kćerke, Tamaru i Mariju koja se prije dvije godine udala za ekonomistu Dušana Savića, sa kojim ima sina Filipa, dok se Jelena još nije ostvarila u ulozi majke.

(Puls online)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO