Zabava

"Žao mi je što nije završila srednju školu" Majka Aleksandre Prijović otkrila da pjevačicu mnogu prozivaju zbog toga

Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, izjavila je kako joj je žao što njena kćerka nije završila srednju školu. Aleksandra joj je, ipak, dala obećanje da će to uskoro i učiniti.

Aleksandra Prijović
FOTO: ZORAN ILIĆ/SCREENSHOT

Borka je takođe pjevačica, a njena majka i rođaci su se isto bavili muzikom.

– Moja mama nas je prehranjivala svojim pjevanjem. Mama je iz jednog sela kraj Našica, a tata je iz Belog Manastira. I mamina braća su pjevala. Mama je umrla mlada i tata mi je nakon toga bio sve na svijetu. Umro je prije tri godine, Aleksandra i ja smo bile slomljene. Ona je jako bila vezana za svoga djeda. On joj je zamijenio oca – ispričala je mama Borka.

Pročitajte još

– Ja sam počela da pjevam sa 16 godina, isto mi se dogodilo kao i Aleksandri. Završila sam osnovnu školu, upisala srednju, prošla prvi razred, drugi, treći nekako završila, i dalje više nisam mogla. Morala sam da krenem da radim. Ja nisam bila odlikaš, ali je Aleksandra bila štreber, jako dobar đak, i žao mi je što nije završila srednju. Zbog toga je mnogi prozivaju, smeta joj to, pa je rekla da će, kad se sve ovo malo smiri, upisati tu školu i završiti je – izjavila je Mihajlovićeva.

Borka ne krije koliko je ponosna na kćerku koja je imala tri uzastopna koncerta u Beogradu, tri u Sarajevu a sada održava pet nastupa u Zagrebačkoj areni.

– Znala sam da će Aleksandra biti uspješna u životu, da će napuniti četiri Arene, da će oboriti koncertne rekorde. Sjećam se kad su mi je donijeli prvi put u naručje, nakon što sam je rodila, pogledala sam je i rekla: “Ti ćeš biti moja najveća zvijezda”. To sam joj uvijek govorila – prisjetila se Prijovićkina majka, prenosi Avaz.

Bonus video:

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije