Hronika

Zaplijenjeni marihuana, spid i oružje: Dobojlija osumnjičen za neovlašten promet droga

Policijska uprava Doboj saopštila je da su tokom pretresa kuće D.P. u Doboju pronađeni predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Srbija policija
FOTO: DEJAN BOŽIĆ/RINGIER

Prilikom pretresa pronađeni su i oduzeti: mobilni telefon marke “redmi”, digitalna vaga, nož dužine 17 centimetara,  gasni pištolj sa pripadajućim okvirom i šest patrona, vrećica u kojoj su se nalazila 22 ručno pravljena paketića u kojima se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od 22,8 grama. Vrećica u kojoj se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 12,4 grama i sedam ručno pravljenih paketića u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 7,7 gram – saopšteno je iz PU Doboj.

Pročitajte još

O svemu je kako se navodi obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije