Sudbine

"Zarađujem 5.000 evra mjesečno JER SAM U GIPSU” Manekenka uzima ozbiljan novac zato što muškarci žele da je vide "povrijeđenu"

Kloi, 36-godišnja manekenka, zaradila je malo bogatstvo pretvarajući se da ima prelom noge, fotografišući se i snimajući u gipsu, vjerovali ili ne.

Noga i ruka u gipsu
FOTO: FREEPIK

Kloi se pridružila platformi za odrasle tokom prvog zatvaranja kovida, i tada je dobila neobičan zahtjev. Naime, jedan dio njenih pretplatnika ju je zamolio da pravi sadržaj sa nogom u gipsu.

Danas provodi sate u gipsu i prihvata slične neobične zahtjeve svojih posvećenih pratilaca na sajtu sa sadržajem za odrasle.

Znam da je čudno, znam da je za neke bizarno, ali u pitanju je dobar novac – kaže ona.

– Sada imam čak i štake koje upotpunjuju nečiju fantaziju. Gips i štake su sve što mi je potrebno u životu da zarađujem ozbiljan novac.

Kloi između ostalog dobija molbe da se fotografiše pretvarajući se da su joj slomljeni vrat i noge, a od nje je zatraženo i da nosi gips za cijelo tijelo – što bi, kako kaže, uradila samo za mnogo novca.

Ona zarađuje oko 5.000 evra mjesečno samo od ispunjavanja fantazija ljudi – ali zajedno sa drugim, tradicionalnijim zahtjevima, kaže da zarađuje nevjerovatnih 40.000 evra od kreiranja sadržaja.

Možda i nije iznenađenje što Kloi ne planira da se u skorije vrijeme odrekne svog novca.

– Uvijek su mi tražili da radim čudne stvari. Nikada ne bih mogla da zaradim toliki novac od normalnog posla, i mislim da bih mogla da ovo radim zauvek – kaže ona, piše ŽenaBlic.

“Fetiš djevojke u nevolji”

Fetiš “djevojka u nevolji” kako je nazvala njen “performans” je bezopasan i isplativ.

– Ovaj fetiš nije toliko u želji da vidite žene u bolu, već više o ranjivosti koju sugerišu gips ili proteza za vrat, i fantaziji o njegovanju ili brizi – kaže seksualni terapeut Melisa Kuk za Metro.

Melisa, koja ima doktorsku diplomu iz psihologije sa specijalizovanom obukom za seksualnu terapiju, rekla je da su medicinski fetiši „prilično uobičajeni“ i često uključuju neki oblik igre uloga doktora i medicinske sestre.

– Privlačnost može proizaći iz dinamike moći, empatije i želje da se istraže medicinski scenariji ili scenariji igranja uloga. Takođe imajte na umu da su fetiši veoma individualni i ono što jedna osoba smatra privlačnim u vezi sa gipsom i protezama može biti potpuno drugačije iz druge perspektive.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu