Zabava

ZASIJAO PRSTEN Romanu Panić vjerio dečko sa kojim je završila IZA REŠETAKA (FOTO)

Pjevačica se nedavno vratila sa putovanja u stan u Beogradu, a sa njom provodi vrijeme i partner Filip sa kojim je u Australiji završila iza rešetaka.

ZASIJAO PRSTEN Romanu Panić vjerio dečko sa kojim je završila IZA REŠETAKA (FOTO)
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Ona je objavila novu fotografiju na društvenim mrežama, a najviše pažnje je privukao prsten na ruci, te su mnogi pomislili da se pjevačica zapravo vjerila.

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Prsten je zasijao, ali ostaje pitanje da li je u pitanju vjerenički ili samo modni detalj koji se pjevačici dopao da ga nosi.

Kada je u pitanju proces koji se vodi protiv Romane, ona je za Blic kratko sve prokomentarisala.

– Čekam da se sve sklopi i da svima otkrijem moju stranu priče. Još uvijek nisam spremna da to uradim. Za sada se zna samo jedna strana priče – rekla je ona prije izvejsnog vremena.

Sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svjedoka, prepiske iz telefona pjevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično djelo, što su oni i učinili, pravdajući se da su ostali bez novca u Australiji, gdje su došli prije pandemije. U zatvoru je Romana bila do 1. avgusta, nakon čega je smještana u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. avgusta. Prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je krimi-par koristio za pljačku bankomata – uređaj za “skiming”, kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabilježeni s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.