Zabava

"Zaslužila sam sve ovo" Aleksandra Prijović se prisjetila početka karijere i prvih nastupa

Nakon tri održana koncerta u Beogradu, zatim pet rasprodatih Arena u Zagrebu i nekoliko u Sarajevu, Nišu i Tuzli, mnogi se pitaju šta je ključ uspjeha Aleksandre Prijović, a pjevačica se prisjetila početka karijere i vremena kada je poslije takmičenja u "Grandu" počela da nastupa.

Aleksandra Prijović
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Aleksandra je otkrila da joj je na početku karijere bilo teško, kao i da su u to vrijeme sve pjevačice iz takmičenja bile skuplje od nje.

Pročitajte još

– Kada sam počela da radim i godinu dana nakon što sam potpisala ugovor za “Grand”, svi su koštali više od mene i svi su više radili, meni je to došlo vremenom i cijena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo – rekla je i dodala da se nadala da će se njen trud isplatiti, prenosi Grand.

– Ja sam govorila uvijek: “Hvala Bogu, neka radi, neka košta sto puta više jednog dana ću i ja”. Mislim da ljudi kada vjeruju sebi i ne žele drugima loše, jer se ja i danas radujem zbog svačijeg uspjeha, meni ne može da bude krivo. Ja želim svima sve najbolje i kada je čovjek siguran u sebe i radi pošteno, ne može drugačije da mu se desi, zaslužila sam sve ovo – iskrena je bila Prija.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu