Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZAVOLJELI SE U TEŠKO VRIJEME Dragom pala u ZAGRLJAJ NA TERENU i ukrala sve poglede (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Povratnički meč Konora Mekgregora na UFC-ovom 246 eventu u Las Vegasu završio se pobjedom najpoznatijeg Irca na svijetu.

Nakon ekspresno završene borbe, sve oči su bile uprte u Mekgregorovu suprugu Di Devlin koja je uletjela na teren i priključila se slavlju. U uskoj zelenoj haljini Di Devlin je uskočila u zagrljaj pobjedniku i strasno ga izljubila.

Mnogi su se našalili kako je Konorova supruga plijenila više pažnje od glavne zvijezde događaja, a nije ni čudo jer je izgleda zaista senzacionalno.

Inače par je zajedno već 12 godina, a njihov početak nije bio nimalo luksuzan.

Foto: Profimedia

Naime, prije nego što je uspio u surovom, često i nepravednom svijetu sporta, Konor je godinama radio slabo plaćene poslove i jedva je uspjevao da skrpi kraj sa krajem.

Već kao sedamnaestogodišnjak počeo je da radi i pomaže mami. Ustajao je u 5 sati ujutru, radio 12 sati i nije bio zadovoljan sa svojim životom jer radio je na, kako je opisivao, na hladnom, mračnom i vlažnom mjestu.

– Bilo je to teško vrijeme. Nisam volio svoj život. Nije me zanimalo da budem vodoinstalater – govorio je.

Kasnije, kada se obogatio, u znak sjećanja na taj period, napravio šah od cijevi za vodu.

Vrijeme je provodio uglavnom mukotrpno trenirajući, vjerujući u svoj cilj, a čitavo vrijeme podršku, kako moralnu, tako i finansijsku, pružala mu je njegova životna izabranica – lijepa Di Devlin.

Di i Konor su se upoznali 2008, kada je ovaj Irac imao samo 19 godina i glavu punu snova o tome da postane šampion. On ju je primijetio u noćnom klubu i prišao joj je, a jednom prilikom prisjetio se tog susreta: “Izgledala je kao dobra devojka, a ja volim dobre djevojke”.

Ova brineta takođe je, godinama kasnije, priznala da ju je momentalno privukao, a da kod njega najviše voli to što ju je uvijek zabavljao i zasmijavao.

– Živjeli smo u Irskoj, 30 kilometara od Dablina u iznajmljenom stanu, koji smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost 188 evra. Nisam imao posao, jer sam svo svoje vrijeme provodio u teretani. Vjerovao sam da ću biti šampion, i ONA takođe. Vjerovala je u mene. Uprkos nedostatku para Di Devlin se trudila da mi spremi da jedem zdravo i da uvijek održim dnevni režim. Ona se totalno posvetila tome. Vraćajući se kući nakon iscrpljujućih treninga uvijek mi je govorila: “Konor u redu je, ti to možeš””, rekao je on jednom prilikom.

(Žena Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO