Hronika

ZAVRŠILI U BOLNICI Starci brutalno pretučeni i pokradeni u svojoj kući, policija traga za nasilnikom

Fadil i Ajša Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada brutalno su pretučeni, od strane nepoznatog počinioca ili više njih.

ZAVRŠILI U BOLNICI Starci brutalno pretučeni i pokradeni u svojoj kući, policija traga za nasilnikom
FOTO: FOTO: GORAN ŠURLAN/RINGIER

Ovu informaciju potvrdio je Bilal Memišević, njihov rođak.

– Mi smo se pobrinuli da se u ovom trenutku prebace u Kantonalnu bolnicu Goražde gdje će biti detaljno pregledani – kaže Memišević.

Ono što je za sada poznato je da se napad dogodio sinoć od strane nepoznatog napadača koji je bio maskiran, a nije poznato da li je imao pomagače.

Pročitajte još

– Brutalno su pretučeni, kuća je ispreturana, ono što znam je da to što su imali para im je uzeto, a da li još nešto fali ne znamo. Oni nisu imali nikakvog kontakta, noć su proveli van kuće, tek ih je prije par sati pronašao rođak tako da smo obavijestili policiju – ispričao je Memišević za Kliks.

Oglasili se iz policije

Policija traga za muškarcem koji je maskiran i naoružan provalio u jednu porodičnu kuću kod Višegrada, pretukao supružnike i ukrao 7.000 KM, potvrđeno je iz Policijske uprave Foča.

Portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica rekla je da je rodbina oštećenih prijavila višegradskoj policiji da se ovaj slučaj dogodio u noći sa četvrtka na petak, 23. na 24. mart.

Ona je navela da je maskirani napadač pretukao supružnike čiji su inicijali M.A i M.F, a potom ih vezao lepljivom trakom i ukrao 7.000 KM.

Prema njenim riječima, povrijeđene osobe su hospitalizovane u bolnici u Goraždu. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naredio da se obezbijedi lice mjesta, a uviđaj će se obaviti danas – rekla je Govedarica za Srnu.

Ona je dodala da policija preduzima operativne mjere i radnje na prikupljanju informacija i saznanja s ciljem identifikacije izvršioca krivičnog djela razbojništva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije