Zabava

Zbog slavnih roditelja promijenila ime: Evo kako izgleda kćerka Radeta Šerbedžije (FOTO)

Mlada pjevačica Milica Šerbedžija pokušava da sakrije da je kćerka slavnih roditelja. Najmlađe dijete poznatog para odlučila je da sada u javnosti koristi ime Eliot Alma i to sve zbog roditelja.

Zbog slavnih roditelja promijenila ime: Evo kako izgleda kćerka Radeta Šerbedžije (FOTO)
FOTO: DUŠAN MILENKOVIĆ / RINGIER

Muzičarka je nasljednica Radeta Šerbedžije i Lenke Udovički, a nedavno je progovorila o svojoj odluci da postane Eliot Alma, piše Avaz.

– Borim se s tremom. Mislim da je problem u tome što to shvatam sebe previše lično pa sam odlučila da u javnosti koristim alter ego kako bih depersonalizirala proces izvedbe za sebe. Pokušavam zamisliti da je Eliot Alma samopouzdanija od mene, da je otvorena i zabavna. Ali kada je riječ o tome zašto baš to ime, zapravo nema priče iza toga. Alma je moje srednje ime kojim me niko nikada nije nazvao pa sam pomislila zašto ne, a Eliot je samo ime koje mi se sviđa i mislim da dobro zvuči pored Alme – objasnila je Milica.

O Lenki i Radetu šturo je govorila.

– Dok sam odrastala, prirodno je da mi je bila želja da impresioniram roditelje i dobijem njihovo odobravanje, kao što većina djece čini. Tako da je za mene bio veliki korak kada je došlo vrijeme da je moja muzika, baš kao i ja, počela da raste i čak postavljati granice prema njima. Postavljanje granica uvijek je teško, a Rade je imao mnogo toga da kaže o mom albumu kad sam ga prvi put snimila i prije nego što je bio gotov. Neke od njegovih savjeta sam poslušala, a neke nisam, i zbog toga mi je bilo još posebnije kada sam mu pokazala gotov proizvod – otkrila je najmlađa članica umjetničke porodice za hrvatske medije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije