Zabava

“Zdravih čarkica imamo“ Katarina Grujić otkrila oko čega se SVAĐA SA SUPRUGOM

Katarina Grujić pored brojnih nastupa i posvećenosti porodici, uskoro će objaviti novi singl, a zatim i album na kome vrijedno radi.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić
FOTO: TEODORA BOROZAN/RINGIER

Iako se ove sezone njen suprug Marko Gobeljić preselio u Atinu gdje je potpisao ugovor za jedan fudbalski klub, oni uspješno odolijevaju svim izazovima braka na daljinu, a nedavno su ona i Katja bile njemu u posjeti.

– Prelijepo, kao i svaki put… Katja i ja smo bile tri nedjelje u Atini i puno mi je značilo jer sam napunila baterije pred snimanje novog spota, opustila sam se… Stalno sam nešto spremala kod kuće, od doručka, ručka, večere, užina… Išli smo i po restoranima i konstantno smo nešto jeli. Srećom, prije Atine sam puno trenirala i liniju dovela do savršenstva, ali sam se pored muža opustila – kaže pjevačica.

Pročitajte još

Katarina je otkrila oko čega se najčešće svađa sa Markom, prenosi Grand.

Katarina Grujić svađa sa suprugom

– Ne svađam se nikada sa mužem! Možda se nekada ja izvrištim na njega, ali on nije osoba koja voli da se svađa, nemamo ni oko čega da se raspravljamo. Ipak, zdravih čarkica imamo, kao i svi parovi! Marko nikada ne ulazi u rasprave sa mnom, uostalom, kao i niko u mom okruženju– tvrdi Katarina.

Ona je otkrila i da li će se na albumu koji sprema naći neka duetska pjesma.

– Imam neke ponude i postoje neke pjesme koje bi mogle da budu duetske, razmišljali smo o tome… Moja kuma Andreana Čekić i ja se već godinama dogovaramo za duet, ali nikako da pronađemo adekvatnu numeru.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu