Zabava

ŽELI BEBU, ALI NEMA MOMKA Pjevačica Katarina Živković ide na vantjelesnu oplodnju u inostranstvu

Pjevačica Katarina Živković već duže vrijeme je sama, ali to je nije pokolebalo u namjeri da u skorije vrijeme postane majka. Ona ovih dana uveliko, kako saznaje Scena, posjećuje ginekološko-akušerske klinike kako bi se raspitala o procesu vantjelesne oplodnje uz donora.

ŽELI BEBU, ALI NEMA MOMKA Pjevačica Katarina Živković ide na vantjelesnu oplodnju u inostranstvu
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Kaća je dugo razmišljala o tom procesu i već neko vrijeme se intenzivno raspitivala, da bi prije nekoliko dana odlučila da posjeti jednu beogradsku kliniku koja se time bavi. Oni su obavili sve potrebne analize hormona i pregleda da bi ustanovili njeno zdrastveno stanje i uskoro će dobiti rezultate. Ona se nada da će sve biti u redu i da će nakon toga moći da odabere kliniku iz Evrope. Sve ovo zahtijeva velike finansijske izdatke, ali ona ne žali novac – kaže blizak Katarinin prijatelj.

S obzirom na to da Kaća već duže nema partnera, a da pažljivo bira s kim dijeli postelju, ona će i oca svog djeteta potražiti u inostranstvu.

– Želi da zna porijeklo gena svog djeteta, tako da će obaviti sve potrebne pretrage koje joj nude klinike iz inostranstva. Dobila je preporuku od prijateljice iz Kanade, koja je to uradila u Parizu. Kako je ranije kroz šalu govorila da bi voljela da joj dijete ima plave oči i prćast nos, sasvim je sigurno da su to karakteristike koje ima na svom spisku osobina – kroz smijeh kaže izvor.

Kada je Blic pozvao Katarinu da potvrdi priču, ona je nije demantovala, samo je kratko odgovorila:

– To je intimna stvar i ne bih voljela o svojim privatnim stvarima da govorim, posebno o tako osjetiljivoj temi.

Inače, Kaća je ranije govorila da bi voljela da uskoro postane majka.

– Dugo godina maštam o tome da postanem mama. To mi je ogromna želja. Biće i to jednog dana – naglasila je ona.

Za svakog pa tako i za Katarinu, ljubav joj je ogromni pokretač, ali ne želi po svaku cijenu da bude s nekim u vezi.

– Ljubav mi mnogo znači, možda i najviše. Bez ljubavi nisam živa, tako glasi i jedna moja pjesma. I to je bukvalno tako – odgovarala je Katarina na pitanja koja joj već mjesecima postavljaju novinari jer nema momka.