Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŽELI DA JOJ URADI LOBOTOMIJU Poznati pjevač “udario” na Senidah, brutalno je isprozivao

Zabava
Autor:

Foto: Blic screenshot

Roker Đorđe David dao je intervju za domaće medije u kome je pričao o svom novom albumu, “Zvezdama Granda” , ali je spomenuo i trenutno popularne pjevače poput Senide i Jale Brata i Bube Korelija, te je istakao da bi, kako sam kaže, svojoj kćerki slomio noge ukoliko bi se priklonila ponašanju koji oni promovišu kroz muziku.

– Grand je biblioteka u odnosu na tekstove koje nam nude Senidah, Jala Braća, Buba Koreli. Lično ih ne znam, ali je sramota što smo dozvolili da uđu u vidokrug i postanu popularni. Oni su uvreda za svakog muzičara. Zato smo napravili ovaj album da pokažemo prave tekstove, dok oni njihovi djecu jedino mogu da nauče šta znači imati odnose za lovu i prodavati drogu – istakao je Đorđe David za magazin Stars.

On je potom nastavio da komentariše Senidu, pa je izjavio sljedeće.

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

– Ako zna da pjeva, prihvatio bih da joj budem mentor, ali bojim se da ne umije. Da zna, morao bih da se bavim lobotomijom, da joj objasnim da tekstovi u kojima kaže da je prlikom čina vođenja ljubavi veoma dobro uzeti neku lutku koja bi to poboljšala, čitaj drogu, šalju izuzetno lošu poruku jer to slušaju klinci. A pošto to slušaju klinci, pitao bih samo ove roditelje koji dovode na takve koncerte da li su normalni?! Njima treba oduzeti djecu. Vidiš djevojčicu od 12 godina koja miješa kukovima na takve tekstove. Vidi, ja imam kćerku, noge ću joj polomiti ako primjetim da to radi – rekao je on za pomenuti magazin.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO