Zabava

“ŽELIM VAM BRZO OZDRAVLJENJE” Anabela OŠTRO odgovorila na navode da bila U VEZI SA MARKOM

Vijest da su Anabela Atijas i Marko Miljković, sadašnji dečko njene kćerke Lune Đogani, svajevremeno bili u vezi šokirala je javnost. Ovim povodom oglasila se i Anabela.

“ŽELIM VAM BRZO OZDRAVLJENJE” Anabela OŠTRO odgovorila na navode da bila U VEZI SA MARKOM
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ, DUŠAN MILENKOVIĆ, MILAN ILIC/RAS SRBIJA
Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija
Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Pjevačica Anabela Atijas je na priču o vezi sa Markom Miljkovićem poručila samo jedno, i to putem društvene mreže Instagram:

Želim vam brzo ozdravljenje. Nije sramota potražiti stručnu pomoć!

Pjevačica je dalje ispričala šta misli o Marku Miljkoviću koji je nekoliko mjeseci u vezi sa njenom kćerkom Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga”.

Foto: Dušan Milenković/RAS Srbija
Foto: Dušan Milenković/RAS Srbija

– Njega, igrom slučaja, znam duže nego Luna. Volim što ima stav i drži se njega. Stabilan je, smiren i ima životno iskustvo. Pun pogodak je što je moja kćerka u rijalitiju izabrala muškarca koji se ponaša prema njoj kao pravi muškarac. Ja bih podržala svaki Lunin izbor, ali ne mogu da kažem da bih voljela da mi Marko bude zet, zato što nisam čula to iz njenih usta – izjavila je Anabela i još jednom se osvrnula na dešavanja iz “Zadruge 1”.

– Luni ne mogu ništa da zamjerim, zato što znam koliko je bila loše kada je ušla u rijaliti. Imala je dijagnozu “bolest duše”, nazovite to kako hoćete. Zar je trebalo da je šutnem na ulicu, da bude na minusu, da nema šta da jede i da kopa po kontejneru da bi shvatila šta je životu?!

Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot

Ona je bila pod staklenim zvonom, ali u smislu da joj 100 puta dnevno kažem da je volim, da sam je kao djete vodila u igraonice, na balet, na događaje za djecu, tenis. Za mene je poražavajuće to što nisam uspjela da je zaštitim od svega. Da je bila blizu mene dok je prolazila taj haos, ja bih je odvela na trčanje, trening, na izlet, more, gledale bismo filmove, pa i plakale zajedno ako treba.

Ali nije bila sa mnom, već sa druge strane ekrana. A ja sam kao paralizovana sjedela. Kao kada si na aparatima, samo sjediš i osjetiš, a ne možeš da uradiš ili kažeš. To je najveća nemoć jednog roditelja – skrhano je priznala Anabela, prenosi Kurir.

– Željela sam samo da popijem nešto alkoholno i utrnem, da na tren sve zaboravim… Ili da uzmem tabletu za smirenje kako bih na kratko zaspala. Išla sam na meditaciju, jedan Indijac mi je bio guru, sa njim sam izbacivala negativnu energiju. Išla sam kod duhovnika, bavila se sportom. Sve sam radila što sam mogla, jedino nisam posegla za drogom. To govori o mojoj jačini i snazi uma. Imaš ljude koji posegnu za drogom iz objesti, trenda. Ja nisam nikada. Ili imaš one koji pobiju 30 ljudi. Mogla sam i ja tako, jer čovjeku nešto klikne u glavi. Ili da dignem ruku na sebe – izjadala se gospođa Atijas.

(Blic)

Prihvati notifikacije