Hronika

ŽENA STRADALA KOD PRIJEDORA Vozač "golfa" zbog klizave ceste izgubio kontrolu (VIDEO)

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prijedor – Sanski Most u mjestu Rasavci poginula je žena koja je bila suvozač u “golfu”.

ŽENA STRADALA KOD PRIJEDORA Vozač "golfa" zbog klizave ceste izgubio kontrolu (VIDEO)
FOTO: PRIJEDOR DANAS/RAS SRBIJA

Nesreća se dogodila jutros oko 10 časova i pet minuta, a u njoj su učestvovali vozilo “golf” i “audi”.

Foto: Prijedor danas/RAS Srbija
Foto: Prijedor danas/RAS Srbija

Prema nezvaničnim informacijama do nesreće je došlo zbog klizave ceste jer je vozač “golfa” srednjim dijelom, odnosno mjestom na kojem se nalazila nesrećna žena udario u prednji dio “audija”.

Osim poginule žene u “golfu” su se nalazili još jedna žena i muškarac.

Iz Policijske uprave Prijedor potvrdili su da je u saobraćajnoj nesreći u Rasavcima poginuo suvozač automobila “golf” M. G. iz Oštre Luke. Navode da su lakše povrijeđeni vozač golfa Z.G. i drugi saputnik R. V.  iz Oštre Luke te da su prevezeni u bolnicu “Doktor Mladen Stojanović” u Prijedoru. Dodaju da je automobilom marke “audi” upravljao R. H. iz Sanskog Mosta.

Uviđaj su obavili okružni tuzilac javnog tužilastva u Prijedoru i policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Prijedor – naveli su iz PU Prijedor i dodali da je tužilac tražio i obdukciju tijela stradale osobe.

Prema tvrdnjama mještana uzrok nesreće u kojoj je žena iz Oštre Luke piginula je klizava cesta.

– Ljudi su bijesni jer je vozilo proklizalo na mjestu gdje je hlad i gdje je poledica jer nije nasut put. Radnici preduzeća su tek nakon saobraćajne nesreće poslali kamion sa materijalom da nasipa put – kažu oni koji su bili na mjestu ove nesreće.

Inače, ovo nije prva nesreća zbog klizave ceste u Rasavcima. Tako je i prije tri godine u Rasavcima zbog klizavog puta svojim automobilom u jarak sletio Rajko Mastikosa i kada je izašao na cestu da trazi pomoć udarilo ga je drugo vozilo i usmrtilo. Mještani su i tada govorili da je osim magle i slabe vidljivosti, nesreću uzrokovao i klizav kolovoz koji nije nasut.