Zabava

ŽESTOKA SVAĐA U ZADRUZI Pale teške riječi između Anabele i Marka

Haos između Anabele Atijas i Marka Miljkovića ne prestaje. U sve su umješani bili i Sloba Radanović, kom se Anabela u utorak izvinila, Gagi ali i Luna Đogani.

ŽESTOKA SVAĐA U ZADRUZI Pale teške riječi između Anabele i Marka
Foto: Snežana Krstić, Dušan Milenković, Milan ilić/ RAS Srbija

Ja sam se njoj izvinio, mislim da nema smisla da joj bilo šta kažem, jer ona misli da to nije iskreno – rekao je Gagi.

– Dva dana pred kraj, nema potrebe. Ja ne vjerujem njegovim šupljim pričama. I sada su me napravili budalom. Iskoristili su moja osjećanja prema Luni – prekinula je Anabela Gagija.

– Ovaj (Marko) jedva dočekao Slobu za kog nismo ni znali da će da pjeva na žurki, da bi mi natrljao na nos Zadrugoviziju. Ko si ti da mi određuješ kome ću da se izvinjavam. On mene nikada nije nazvao nepogodnom majkom. Ko si ti da od mene to napraviš? Šta imaš ti od toga, osim tvog BMW?” svađala se Anabela sa Markom.

– Što ti smeta moj BMW? Ja imam bogadstvo koje ti nikad nećeš vidjeti. Ja imam čast i poštenje, a ne BMW koji ti pričaš. Izvini se čovjeku koji ti je kćerku davio za gušu, a od mene praviš nasilnika. Super! – rekao je Marko.

– Čime se ti ponosiš? Onim što si me bacao na kolJena? Ljudi koji glasaju za tebe nisu kanalizacija! Sloba Radanović je bio fer i nikada nijednu ružnu rIJeč nije rekao za mene! Boli te Sloba. Slobi sam se izvinila, njemu nisam. Ne treba mi izvinjenje od Gagija i Marka. Njihova djela su sve pokazala. Imali su šansku čestiri mjeseca. Tužno je što će moja kćerka morati da živi s tim da si to uradio njenoj majci. Ja joj želim da mirno spava, ja joj u kuću neću ući dok je s ovim čovjekom – rekla je Anabela, prenosi Blic.