Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZGROZILA FANOVE Atraktivna pjevačica se udaje za osuđenog ubicu (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: nickiminaj/screenshot Instagram

Američka pjevačica Niki Minaž u najnovijem intervjuu za E! news otkrila je da bi već ove sedmice mogla izreći sudbonosno “da” svom dečku, producentu Kenetu Petiju.

Minaž je u više navrata isticala da nikad u životu nije bila sretnija te da jedva čeka da se uda, uprkos tome što fanovi ne odobravaju njenu vezu s Kenetom, zbog njegove problematične prošlosti.

Proteklih dana naveliko se šuškalo da se par već vjenčao u tajnosti, no kontroverzna pjevačica odlučno je demantirala takve glasine.

– Nisam se udala. Dobili smo dozvolu za brak, ali čekamo pastorku za koju znamo od prvog dana da želimo da nas vjenča. Ona ima slobodan raspored tek od ove sedmice tako da bih ja mogla biti u braku u narednoj sedmici – izjavila je pjevačica i tako ponovno šokirala svoje fanove.

View this post on Instagram

My nigga home now he da Clyde to my Bonnie 🤞🏽

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Pjevačica i pet godina stariji menadžer, svoju su vezu potvrdili krajem prošle godine, a u fokusu javnosti tada se našla Kenetova mračna prošlost. Naime, još 1995. godine osuđen je za pokušaj silovanja 16-godišnje djevojke, zbog čega je dobio kaznu zatvora u trajanju od 18 do 54 mjeseci. Zatim je 2002. godine priznao krivicu za ubistvo bez predumišljaja, zbog čega je proveo punih sedam godina u zatvoru.

(Avaz)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO