Svijet

"Živ sam i zdrav" Kadirov demantovao glasine o bolesti, ovo je razlog njegove posjete bolnici

Lider Čečenije Ramzan Kadirov demantovao je glasine o svojoj bolesti i rekao da je posjetio ujaka u Moskvi, koji se nalazi u Centralnoj kliničkoj bolnici, prenosi RIA novosti.

Ramzan Kadirov
FOTO: TATIANA BARYBINA / SPUTNIK/KREMLIN POOL

Prijatelji, ovih dana naša porodica je bila veoma zabrinuta za našeg dragog strica Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova. Slava Svevišnjemu, on se već oporavlja. Tokom radnog putovanja u Moskvu, prvom prilikom, posjetio sam Centralnu kliničku bolnicu, gdje sam ga zatekao dobro raspoloženog – napisao je Kadirov u opisu videa koji je objavio na svom Telegram kanalu.

Pročitajte još

Govoreći o svom zdravlju, Kadirov je naglasio da je on “živ i zdrav i da uopšte ne razumije zašto bi se pravila gužva čak i da je bolestan”, prenosi Blic.

– To, istovremeno, ima svojih prednosti – publika je saznala koji mediji otvoreno lažu svoje čitaoce – zaključio je Kadirov.

Mediji su posljednjih dana pisali da je šef Čečenije navodno bolestan i da se nalazi na medicinskim procedurama u Centralnoj kliničkoj bolnici. Prije toga, pojavile su se glasine o njegovoj smrti, što je Kadirov lično negirao.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije