Hronika

"ŽIVOTNO JE UGROŽEN, OPERACIJA TRAJALA OSAM SATI" Sestra zadrugara koji je doživio saobraćajku ispričala stravične detalje

Jovica Putniković bivši učesnik Zadruge, sinoć je doživio tešku saobraćajnu nesreću nakon vožnje motocikla. Odmah je prevezen u bolnicu i trenutno je u šok sobi.

"ŽIVOTNO JE UGROŽEN, OPERACIJA TRAJALA OSAM SATI" Sestra zadrugara koji je doživio saobraćajku ispričala stravične detalje
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Jovičina sestra Nevena je otkrila u kakvom stanju je njen brat, kao i detalje nesreće.

– Nije preletio preko auta, nego je svom snagom, silinom udario u auto. Slomio je desnu lopaticu, desnu ključnu kost, nadlakticu, podlakticu desnu. Ima neku ranu na vratu, blizu aorte. Sinoć su mu radili dijagnostiku da li je aorta dobro. Ne smije da bude povrijeđena ni najmanje – rekla je Nevena i nastavila:

– Polomio je lijevu podlakticu, lijevu nadlakticu, prvo rebro kod srca, sa desne strane, posljednje i pretposljednje rebro… Sinoć je rađena operacija nogu koja mu je trajala preko osam sati. Pokušali su da mu stabilizuju nogu. Koljeno i potkoljenice nema. To je smrskano, to su mi juče rekli doktori. Koljeno mu je kao prašina. Nema ničega od koljena. Noga je razvaljena cijela, sve je pokidano. Stavili su mu šinu na nogu, to jest na butnu kost.

Nevena je otkrila da joj je brat u šok sobi na intenzivnoj njezi.

– On je i dalje životno ugrožen. Ja sam ga bukvalno vidjela na 10 sekundi, dali su mi da uđem. Rekla sam mu da ga volim, da će biti dobro. On mi se samo nasmijao. Zna gdje je, zna šta se desilo. Bio je skroz svjestan. Čeka ga još puno operacija, što se noge tiče. Treba i ruke da mu operišu, ja mislim da će mu staviti šine na ruke, pošto su podlaktice isto u jako lošem stanju – istakla je Nevena za Telegraf.