Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ZLI I ZAVIDNI LJUDI” Sestra Ksenije Pajčin rekla sve što joj je NA DUŠI

Zabava
Autor:

Foto: Gvozden Rakić/RAS Srbija

Sestra pokojne pjevačice Ksenije Pajčin, Mia, slobodno vrijeme u ovim danima borbe protiv korona virusa upotpunila je tako što je odgovarala na pitanja pratiocima na Instagramu, a u jednom odgovoru iznijela je i svoje mišljenje o popularnim rijalitijima.

Ksenijinu sestru pitali su kako reaguje kada pokojnu pjevačicu pominju u rijalitijima, tačnije u Zadruzi, a poznato je da su je nedavno spominjali Gagi Đogani i Anabela Atijas, tokom jedne od njihovih svađa, piše Blic.

– Da li ti smeta što u negativnom kontekstu pominju našu Kraljicu u Zadruzi? – glasilo je pitanje.

– Rekla sam već u nekom od prethodnih storija da ne pratim rijalitije. Iskrena da budem, ne zanima me ko šta priča o meni i mojoj porodici, niti me pogađa. Uvijek će biti zlih i zavidnih ljudi – navela je Mia.

– Pravo da ti kažem, ne znam ni o čemu se radi, nisam upućena, jer ne čitam ni tabloide, s obzirom da pišu samo gluposti. Za mene će ona zauvijek biti kraljica i neko kome sam se oduvijek divila – poručila je.

Foto: Instagram

Podsjetimo, 16. marta 2020. navršilo se deset godina od tragične smrti Ksenije Pajčin, kojoj je u 33. godini život oduzeo dečko Filip Kapisoda u njenom stanu na Voždovcu, a potom i sebi presudio.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO