Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ZLOUPOTREBLJENI PODACI ČLANOVA” Đokić ističe da SP nije pozivala članove na skup

Politika
Autor:

Foto: Srna

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da ova partije nije organizator nikakvog okupljanja ispred stranačkih prostorija u Banjaluci, te istakao da su pozivom na takvo okupljanje zloupotrijebljeni lični podaci članova stranke.

– Sinoć se u javnosti pojavila priča da se ispred sjedišta partije organizuje okupljanje našeg članstva. Želim da demantujem ovu informaciju i da kažem da je riječ o zloupotrebi ličnih podataka našeg članstva – rekao je Đokić.

On je dodao da je neko slao SMS poruke pozivajući članstvo na skup.

– To nije partijski poziv, niti stav nijednog našeg gradskog ili opštinskog odbora. Iza njega ne stoje organi partije i želim da pozovem članstvo da ne nasjeda na ovakve pozive ili bilo kakve provokacije – istakao je Đokić.

On je najavio da će SP podnijeti prijavu Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske protiv određenog broja ljudi za zloupotrebu ličnih podataka članstva i uzurpaciju partijske Fejsbuk stranice.

Organi SP, dodao je Đokić, rade na stabilizaciji partije, a ne na daljem rušenju njenog ugleda i velikog rezultata koji je napravljen.

– SP su stvarale generacije, ona nije ničija privatna svojina zbog čega ćemo preduzeti sve zakonske radnje da zaštitimo naše članstvo i imovinu naše partije – poručio je Đokić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO