Zabava

ZNALE KAKO SA NOVCEM Sandra Afrika i Dara Bubamara ulagale u nekretnine, a sad ne znaju šta će sa parama

Dobro je poznata činjenica da mnoge estradne ličnosti velike svote novca ulažu u privatne biznise, a pjevačice Dara Bubamara i Sandra Afrike profit su, još davnih dana, vidjele u nekretninama.

Dara Bubamara i Sandra Afrika
FOTO: SHUTTERSTOCK, SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

Obje su godinama ulagale u kupovinu stanova i garsonjera, a uložen novac povratile su kroz izdavanje istih.

Kako tvrdi izvor, Dara i Afrika u nekretninama imaju oko milion i po evra.

Dara i Afrika su prvo štekale novac, a kad su digle cijenu nastupa da bude dovoljno visoka, počele su pametno da ulažu. Sada su kupile toliko nekretnina da ne znaju šta će s parama! Imaju ih obje u vrijednosti od oko milion i po evra. To su stanovi kako u Beogradu, tako i mimo prijestolnice, što se isplatilo kupovati jer su ih pazarile u vrijeme kad cijene nisu otišle u oblake – rekao je izvor, te dodao da je Dara rekorderka po tome.

Dara Bubamara
FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

– Bubamara u rodnom Novom Sadu ima nekoliko nekretnina, a skoro je pazarila i jednu u elitnom beogradskom naselju Dedinje. Sve te stanove izdaje, a živi na relaciji Beograd – Novi Sad, gdje ima svoja dva koja nisu za rentiranje. Sve vrijedi blizu milion i po evra, čak i više! – zaključio je izvor.

Podsjetimo, pjevačica Dara Bubamara izazvala je nedavno pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama, kada je otkrila da je postala vlasnica još jedne nekretnine.

Pročitajte još

– Još jedna nekretnina na moje ime. Hvala Bogu. Ko radi, taj zaradi. Ko radi, ne boji se gladi – pohvalila se Dara na Instagramu.

Dara je istakla da, iako ne voli da se hvali svojim materijalnim vlasništvom, želi da obezbijedi lagodan život svom sinu Kosti.

Nikada se nisam hvalila svojim nekretninama, to nije moj stil. Svakako imam sina, želim da mu obezbijedim lagodan život, a sve što je moje, to je i njegovo, zapravo, sve što sam stekla ostavljam Kosti, a isti stav ima i njegov otac Milan, moj bivši muž – izjavila je ona jednom prilikom.

Sandra Afrika
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Sa druge strane, Sandra Afrika, nakon što je sebe obezbijedila, kupila je nekoliko stanova koji koštaju oko 200.000 evra. Kad se sve skupi, izađe takođe na milion i po evra, ali ona ne voli o tome puno da priča. Radi dugo u biznisu pravljenja zgrada, tako da vrlo dobro zna kako i gdje da uzme stan za sebe, piše Republika.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu