Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ZNAM GDJE DA TRAŽIM SVOJU SREĆU” Svi bruje o ljubavnom životu kršnog Crnogorca

Zabava
Autor:

Foto: vladelije/Instagram/Screenshot

Bivši učesnik “Zadruge”, Vladimir Tomović često se pominje u rijalitiju, ali i van njega, a glavna tema je njegov ljubavni život.

Naime, Vladimir je do nedavno bio u vezi sa lijepom Isidorom Arsenijević, medicinskom sestrom koju je, kako je sam istakao u “Magazin in” upoznao slučajno.

– Upoznali smo se na mom radnom mjestu. Ja sam medicinska sestra, tu je ležao njegov pokojni otac, mi smo se tu upoznali, slučajno. Bila sam na tom odjeljenju gdje je njegov pokojni otac ležao – rekla je Tomovićeva djevojka tada, te očigledno da ljubav nije potrajala dugo, prenosi Blic.

Vladimir Tomović se sada oglasiona društvene mreže i priznao je da je slobodan, te da očigledno “onu pravu” još nije pronašao.

– Hajde da se oglasim jer vidim da postoje stručnjaci koji imaju fiks ideje u svojim bistrim glavama. Sada po tom pitanju i nikada više. Nisam u vezi neko vrijeme i molim vas da ne pravite koje kakve teorije zavjere. Nismo se svađali, vrijeđali niti bilo šta radili loše. Jednostavno smo se razišli kao ljudi i tu se moja priča završava na tu temu. Da ste mi živi i zdravi i da vas sreća prati, a ja svoju sreću znam gdje da tražim – napisao je misteriozni Tomović.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO