Zabava

"ZRELA JE ZA REMONT" Zadnjica Dare Bubamare se izdeformisala nakon operacije (VIDEO)

Dara Bubamara na sceni se gotovo uvijek pojavljuje u provokativnim izdanjima, ali zadnjica koju je prije izvesnog vremena korigivala izgubila je na obliku, pa se pjevačica, kako se navodi, poslužila vještačkim umetkom.

"ZRELA JE ZA REMONT" Zadnjica Dare Bubamare se izdeformisala nakon operacije (VIDEO)
FOTO: DARA BUBAMARA/SCREENSHOT INSTAGRAM

Dara Bubamara je prije sedam dana u jednom studiju na tajnoj lokaciji odradila ekranizaciju video-klipa. Kako se tokom ljeta gojila i mršavila, Darina vještačka zadnjica se izdeformisala i počela je da gubi na volumenu i oblini i da poprima užasan oblik. Što bi naš narod rekao: “Zrela je za remont”. Kako nije imala vremena da se remontuje, jer bi tada morala da stopira nastupe na neko vrijeme, Dara je odlučila da stavi pomoćne sunđere, odnosno fejk zadnjicu – rekao je izvor za Srpski telegraf i dodao:

– To su umjeci koji vam menjaju zadnjicu, oni su kao svaki umetak koji žene koriste u grudnjacima, sunđerast i izgleda prirodno. Ipak, nosi se ispod farmerki ili haljine, a Dara je odlučila da ga prošeta ispod kombinezona, pa se prilikom miješanja jasno vidjelo da je njena zadnjica od sunđera. Ona je video sa “kineskom zadnjicom” postavila na Instagram i na njemu se jasno vidi da je zadnjica u očajnom stanju i da se sa njom dešava nešto neprirodno.

View this post on Instagram

Večeras/Budva/Trocadero😘

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Dara se, prema pisanju domaćih medija, operaciji podizanja zadnjice podrgla u februaru 2017.