Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ŽURKA TEK POČINJE Mirko i Bojana pokazali kako se VESELE, pršte poljupci (VIDEO)

Zabava
Autor:

Foto: Bojana Rodić/Instagram

Veljko Ražnatović danas je postao otac kada je njegova supruga Bogdana na svijet donijela sina Željka, a slavlje povodom prinove je trenutno u vili Ražnatovića na Dedinju.

Cijela porodica se okupila kako bi proslavila rođenje malog Željka, a tu je i Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, koji je odnedavno u vezi sa Bogdaninom sestrom Bojanom.

Foto: Aleksandar Slavković/RAS Srbija

On je na Instagramu čestitao svojoj djevojci to što je postala tetka, a onda i pokazao kako se vesele dok ju je neprestano ljubio.

Podsjetimo, Mirko je nedavno progovorio o svojoj vezi sa Bojanom i istakao da je toliko zaljubljen da planira da je oženi.

– Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najljepša djevojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vrijedna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri kćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava djevojka za mene i jedina koja može da me smiri – rekao je nedavno za domaće medije, prenosi Blic.

Kako izgleda slavlje pogledajte OVDJE.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO