Zabava

Zvezdan i dalje pati za Anđelom: Dok se Crnogorka baškari na moru, Slavnić samuje i ne izlazi iz stana

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem vratila se kod svojih roditelja u Crnu Goru,, a nedavno se na pomen 23 godina starijeg bivšeg dečka potpuno slomila.

Anđela Đuričić
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Anđela Đuričić redovno u posljednje vrijeme obavještava svoje pratioce kako provodi vrijeme nakon raskida sa Slavnićem i objavljuje vrele slike, ali još uvijek nema naznaka kada će se vratiti u Beograd.

I dok se Crnogorka baškari na moru i po luksuznim jahtama, Zvezdan i dalje provodi vrijeme u Beogradu i takođe je veoma aktivan na društvenim mrežama. Ako je sudeći po onome što prikazuje on ne izlazi često iz stana i ne viđa se sa bivšim zadrugarima i prema mišljenju mnogih fanova djeluje kao da još uvijek pati za Anđelom, prenosi Blic.

Pročitajte još

Može se primjetiti da Zvezdan još uvek nije izbrisao slike sa Anđelom, koje su nastale nakon diskvalifikacije iz rijalitija Zadruga, a i fotografije koje su nastale neposredno pred raskid takođe stoje na Instagramu Slavnića, pa su mnogi pomislili da oni možda zapravo nisu ni raskinuli.S druge strane, Anđela je izbrisala sve uspomene sa Zvezdanom Slavnićem.

Da li je raskid Anđele i Zvezdana samo njihov marketinški trik ili Slavnić iskreno pati za Crnogorkom, ostaje nam da saznamo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije