Društvo

“10 RAČUNA IZBROJI I STAN OSVOJI” Nagradna igra počinje 15. jula

Vlada Republike Srpske donijela je danas Odluku o davanju saglasnosti na Pravila nagradne igre “10 računa izbroji i stan osvoji”.

“10 RAČUNA IZBROJI I STAN OSVOJI” Nagradna igra počinje 15. jula
FOTO: RAS SRBIJA

Nagradna igra se priređuje na teritoriji Republike Srpske u periodu od 15. jula do 13. oktobra, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade Republike Srpske.

Građani zainteresovani za učešće u nagradnoj igri od ponedjeljka, 15. jula, mogu predati popunjene koverte u bilo kojoj poslovnici pošta Republike Srpske ili poštanskim sandučićima sa čime dobijaju šansu da osvoje jedan od četiri stana u Banjaluci (od 53,15 do 67,6 kvadrata).

Poštanska usluga se neće naplaćivati, tako da je koverta jedini trošak za takmičara.

Koverte koje nisu poslane putem pošte su nevažeće i ne mogu učestvovati u nagradnoj igri, a ukoliko takva koverta bude izvučena, njen pošiljalac neće biti dobitnik nagrade – navodi se u pravilima igre.

Skupljaju se fiskalni računi i slipovi ne stariji od 1. juna, bez obzira na vrijednost na njima.

Stanovi površine od 53 do 67 kvadratnih metara nalaze se u Karađorđevoj ulici u Banjaluci na broju 79, a ukupno vrijede preko pola miliona maraka.

Budući vlasnici će biti poznati od septembra do polovine oktobra, jer će u tom periodu biti organizovna četiri izvlačenja (22. i 29. septembra, 6. i 13. oktobra).

Nagradnu igru organizuje Vlada Republike Srpske u saradnji sa Udruženjem ekonomista “SWOT”, a njena svrha je podizanje svijesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije te stimulacija bezgotovinskog plaćanja kao instrumenta suzbijanja sive ekonomije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije