Društvo

"Dok smo šetali, javili su nam da smo dobili stan" Veselo u porodici Todosić, izvučena njihova koverta u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobijedi"

Nismo vjerovali da ćemo dobiti stan, izašli smo da se prošetamo i tada smo saznali. Imamo djecu i unučiće pa ćemo otom-potom vidjeti ko će se useliti u novi dom.

"Dok smo šetali, javili su nam da smo dobili stan" Veselo u porodici Todosić, izvučena njihova koverta u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobijedi"
FOTO: RTS / SCREENSHOT

Ovako za Blic ne skrivajući oduševljenje priča supruga Ivana Todosića iz Kuršumlije, dobitnika dvoiposobnog stana u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi” u beogradskom naselju Zemunske kapije. On je, kaže, toliko uzbuđen da ne može ni da govori.

– Izašli smo da se prošetamo. Nismo bili kod kuće kad je bilo izvlačenje. Samo su nam javili. Ne možemo još da povjerujemo. Presrećni smo – objašnjava Dragica.

Kako dodaje, ranije su slali mnogo koverata. Samo u prethodnom kolu, poslali su ukupno 300, a sada svega desetak. To je i razlog, kaže, što su zaboravili na izvlačenje.

Pročitajte još

– Ja sam slala koverte. Ranije smo češće učestvovali u nagradnim igrama, a sada samo ponekad. Ipak, nadali smo se na neki način. Nada posljednja umire. I na kraju smo dobili. Imamo mnogo djece i unučića, pa ćemo vidjeti već kome ćemo uručiti ključ. Kćerka nam radi u Beogradu, pa ćemo odlučiti – kaže ona.

U moru koverata, pristiglo je više od 4,2 miliona, sreću je Todosićima donio mladi glumac Bojan Perić.

Pravila igre

Pravila nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” su ista kao i ranije: mogu da učestvuju svi punoljetni građani Srbije, treba da u koverti imate najmanje deset fiskalnih računa ili slipova, a minimalna vrijednost na računu mora da bude 100 dinara.

Računi i slipovi ne smiju biti stariji od 1. aprila 2021. Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati “Uzmi račun i pobedi 2021”.

Na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije