Zabava

GDJE ĆETE LJEPŠE” Ceca “grmila” u Budvi, vrisak mase sve rekao

Kako je publika navikla, pravi spektal i sjajan event na Top Hilu, upotpunila je jedna od najvećih zvijezda, Ceca Ražnatović.

GDJE ĆETE LJEPŠE” Ceca “grmila” u Budvi, vrisak mase sve rekao
FOTO: MILOŠ CVETKOVIĆ/PRIVATNA ARHIVA

Emocija koju ova zvijezda nosi sa sobom u svakoj otpjevanoj pjesmi je jedinstvena i dokazala je da je veliki mag u prenošenju ljubavi koju osjeća prema svojim vjernim fanovima.

Gosti su uživali u svakoj njenoj pjesmi, te su pjevali do zore sa njom na čuvenom Toplišu. Pred publikom se pojavila u elegantnom kombinaciji sa belim pantalonama i šljokičavom bluzom. Na binu je izašla uz vrisku mase koja je jedva čekala da počne njen nastup. Ređali su se hitovi jedan za drugim, a u publici je pratio nastup i njen dečko Bogdan Srejović sa kojim je napustila najveću dvoranu na otvorenom.

U četiri sata ujutru Ceca je bez problema odgovarala na pitanje novinara.

– U skladu sa zatvaranjem sezone koncert je bio savršen. Krcat “Top Hil”, gdje ćete ljepše – rekla je Ceca.

Više od pola godinu dana je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, ali o ljubavnom životu ne voli često da govori, a sada je objasnila po kom principu bira ljude koji će provoditi vrijeme.

– Ne vjerujem u ono “suprotnosti se privlače”, ne, isti se privlače. Dokazano je hiljadu puta kada je riječ o prijateljima i partnerstvima. Prosto morate da imate osobu sa kojom se razumijete i ima ista interesovanja kao vi, onda nemate razloga za preprike, već uživate u tom odnosu – ispričala je folk diva, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu