Politika

"Volim jednu ženu, SNSD i Milorada" Ljubiša Ćosić odgovorio na prozivke

Džaba im sva mržnja i laži, ja volim svoju djecu, svoju porodicu, jednu ženu, naše Istočno Sarajevo i naše ljude, SNSD i Milorada.

"Volim jednu ženu, SNSD i Milorada" Ljubiša Ćosić odgovorio na prozivke
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Ovim je riječima Ljubiša Ćosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva odgovorio na pisanja pojedinih portala da je, navodno, u jednom lokalu napao svoju partnerku.

Navedeni portali su objavili da je Ćosić, kako tvrde, bio pijan, a iz policije je saopšteno da će “provjeriti pogovaranja”.

Nakon toga se oglasio i Ćosić, objavivši na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa skupa SNSD u Sokocu i poruku u kojoj navodi da osim porodice, SNSD i Milorada, voli i Sokolac.

Џаба им сва мржња и лажи, ја волим своју дјецу, своју породицу, једну жену, наше Источно Сарајево и наше људе, СНСД и Милорада. А данас посебно и Соколац, срећно брате Страхиња!

Posted by Љубиша Ћосић – Ljubiša Ćosić on Saturday, September 18, 2021

Podsjećamo, ranije danas je Zoran Vidić, načelnik opštine Brod, najavio da će Konferencija lokalne samouprave SDS (KOLOS) podnijeti inicijativu za smjenu Ljubiše Ćosića sa mjesta predsjednika Saveza opština i gradova RS.

Vidić je naveo da je gradonačelnik Istočnog Sarajeva, kako je rekao, “svojim nedoličnim ponašanjem i nasiljem prema jednoj ženi nanio nemjerljivu štetu Savezu opština i gradova”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu