Društvo

PJEVAČ SVE VIŠE PRIČA Pred ljekarima je novi izazov u liječenju teško stradalog Darka Lazića

Darko Lazić je od prošlog utorka u bolnici nakon što je doživio tešku saobraćajnu nezgodu, oporavlja se, a jutros su ga posjetili roditelji i djevojka Marina Gagić koja je potvrdila da on sve više priča. Predstoji mu nekoliko operacija, a kako Blic saznaje, na ljekarima je još jedan izazov.

PJEVAČ SVE VIŠE PRIČA Pred ljekarima je novi izazov u liječenju teško stradalog Darka Lazića
FOTO: RAS SRBIJA

Lazić je bio u kritičnom stanju jer su mu prilikom udesa probušena pluća i bubrezi su mu otkazali, a izvađena mu je i slezina. Darku je prije nekoliko dana skinut tubus i diše uz pomoć maske, a na ljekarima je sada da riješe pitanje pluća i to je jedan od najvećih izazova, objasnio je izvor. Uz to, potrebno je sanirati i povredu noge, ali su doktorima pluća trenutno u fokusu, a trebalo bi da se razmotri i pitanje ugradnje vještačkog kuka.

Na pitanje da li Darko Lazić sve više govori, odnosno da li mu je bolje, njegova vjerenica Marina Gagić samo je klimnula glavom, ali njegovi roditelji nisu htjeli da danas govore o njegovom stanju, niti da daju bilo kakve prognoze i izjave za medije. Oni su ćutke ušli u bolnicu i ćutke su iz nje izašli.

Od trenutka prijema u bolnicu Darko je bio u vještačkoj komi iz koje su ga probudili početkom ove nedjelje prije dva dana. Ljekari su prilikom prijema Darka u bolnicu utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

Darka Lazića posjećuju roditelji, menadžer, vjerenica Marina Gagić i bivša supruga Ana Sević.

(Blic)

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu