Zabava

Završila je u HITNOJ POMOĆI zato što je jela samo OVU HRANU, a onda je otkrila odličnu dijetu

Fitnes blogerka Ana Viktorija iz Kalifornije se sa 22 godine suočila sa surovom istinom u Hitnoj pomoći, nakon što joj je pozlilo prije predavanja na fakultetu. Od 16 godine bila je navučena na brzu hranu i njen organizam više nije mogao da podnese lošu ishranu.

Završila je u HITNOJ POMOĆI zato što je jela samo OVU HRANU, a onda je otkrila odličnu dijetu
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Ani su u Hitnoj pomoći rekli da je njen digestivni sistem ne funkcioniše kao što bi trebalo zbog načina na koji se hranila, ali danas uspješna fitnes blogerka koju prati 1.2 miliona ljudi odrastala je sa samohranim ocem koji bio prezauzet.

Zapravo, moj otac se hranio veoma zdravo. Sa druge strane kad samo dobila vozačku dozvolu sa 16 moj način ishrane se sve na dvije stvari – uživanje i ispunjavanje gladnih želja. Znala sam da moram da izdvojim 30 minuta najmanje da spremim sebi ručak, a sa druge strane zašto bih to radila kad bih mogla da uzmem brzu hranu koju volim – rekla je Ana za “PureWow”.

Neprijatan događaj na fakultetu koji ju je smjestio u Hitnu pomoć je kako je objasnila najbolja stvar koja joj se dogodila.

– Moj doktor mi je dao preparate da očistim organizam. Nije bilo priče o dijeti ili o fizičkoj aktivnosti. Kad pogledam iza sebe to je bio razlog zašto sam bila nezadovoljna jer niko nije uložio napor da sasječem problem u korenu – objašnjava Ana.

View this post on Instagram

Having defined abs isn't what will make you happy. Having toned arms isn't going to make life any easier. Having less cellulite isn't what makes you emotionally and mentally strong. There is nothing wrong with having physical goals as long as you don't value those goals over yourself. They don't define you and the best thing about achieving these goals is the emotional and mental strength you gain in the process. Go after your goals, but do so in a way that is enriching your life, your happiness, not tearing it down. Fitness isn't a punishment, it's a gift. If you're here and you're able bodied enough to go after your goals, celebrate that, not punish yourself for not being where you think you should be. Because we all know those ups and downs won't spare even one of us, so we might as well enjoy the ride and learn from it. If you want defined abs, toned arms or less cellulite, all I can ask is that you not try to attain them at the expense of you. You ARE the prize. A happy, healthy, confident you, no matter what that looks like. It will be beautiful. 💗 #fbggirls www.annavictoria.com/guides

A post shared by Anna Victoria (@annavictoria) on

– U njegovoj ishrani je sve svježe. On je potpuno mediteranski tip. Kad bi me vidio da jedem keks ili nešto što je brza hrana, pitao bi me – šta to radim?”.

Kada se par preselio u Kinu zbog Lukinog posla, Ana je bila spremna za promjenu u svom životu.

– Tamo nema brze hrane na svakom koraku. Zaklela sam se da ću jesti samo zdravo i da ću vježbati. Mrzila sam sebe zbog toga. Dok sam odrastala imala sam viziju sebe u fintes industriji, ali površnost tog posla me je odbila. Na kraju sam shvatila da to nema veze sa ljudima, već sa mnom i mojim životnim putem”.

Ana je pokrenula Instagram profil kako bi se zbližila sa ljudima i motivisala sebe i druge da jede pravilo i da vježba.

Fitnes blogerka danas se vodi 80 / 20 tipom ishrane.

– Dakle, 80 % moje ishrane je zdrava i svježa hrana, a 20 % je ono što volim da jedem. Većinski dio moje ishrane se brine za moje fizičko i mentalno zdravlje, a ovaj manji dio ishrane za moje emotivno zadovoljstvo – kaže ona.

Ana kaže da ne može da odoli italijanskoj pasti i da sa svojim suprugom zajedno vježba, hrani se zdravo i povremeno sebi dozvole zabranjeno voće od hrane.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu